Radunović: Imamo dovoljno poslanika da izaberemo novu Vladu

"Želim samo posle svega što se desilo malo da smirimo strasi, nije nam bilo lako, ni nama ni članovima Vlade, bila je žustra rasprava ali da prvo uvjerim građane Crne Gore da ne moraju da brinu, u ovoj sali i dalje postoji 41 poslanik koji je izabran vašom voljom", rekao je Radunović

42170 pregleda 130 reakcija 130 komentar(a)
Radunović, Foto: Printscreen YouTube
Radunović, Foto: Printscreen YouTube

Poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović poručio je građanima Crne Gore da ne brinu, jer i dalje postoji 41 poslanik koji je izabran njihovom voljom, sa željom da se sruši Demokratska partija socijalista (DPS).

"Želim samo posle svega što se desilo malo da smirimo strasi, nije nam bilo lako, ni nama ni članovima Vlade, bila je žustra rasprava ali da prvo uvjerim građane Crne Gore da ne moraju da brinu, u ovoj sali i dalje postoji 41 poslanik koji je izabran vašom voljom, sa željom da se sruši DPS i prethodna vlast", rekao je Radunović.

Kazao je da imaju mogućnost da, ukoliko se ispostavi da ova Vlada više ne može da funkcioniše, skupe opet taj 41 potpis i da nastavi da vlada ova većina.

Pozvao je parlamentarnu većinu da razgovara i da se dogovori.

"Možda je danas pravi momenat da se dogovorimo svi zajedno koji smo formirali vlast, da sjednemo i razmotrimo da li je došao taj trenutak. Možda zaključimo da jeste, možda da nije, ali mislim da je vrijeme da se o ovome ozbiljno porazgovara i ja vas sve ovdje kolege pozivam da to uradimo. A zaključak će da bude zajednički, i nadam se na volju, želju i korist svih građana Crne Gore", zaključio je Radunović.

Bonus video: