"Samo da ponovo ne ispustimo suštinu"

Šaranović: Da nije Lazović naredio da se skine zabrana ulaska u CG Belivuku i Miljkoviću?

"Suština je koji član menadžmenta, odnosno pomoćnik direktora Uprave policije, je naredio da se skine zabrana ulaska balkanskim kasapima"

13115 pregleda 15 komentar(a)
Šaranović, Foto: Boris Pejović
Šaranović, Foto: Boris Pejović

Poslanik Demokratske Crne Gore Danilo Šaranović saopštio je danas povodom hapšenja policijskih službenika da je suština u tome koji je član menadžmenta, odnosno pomoćnik direktora Uprave policije naredio da se skine zabrana ulaska u Crnu Goru, Beograđanima Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću krajem prošle godine.

"Samo da ponovo ne ispustimo suštinu , a suština nije u tome koji je policijskih službenik tehnički izvršio naredbu i u sistemu skinuo zabranu ulaska u Crnu Goru Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću. Suština je koji član menadžmenta, odnosno pomoćnik direktora Uprave policije, je naredio da se skine zabrana ulaska balkanskim kasapima. Da nije slučajno Zoran Lazović koji nas je ubjeđivao da Belivuk i Miljković nijesu bilo kakva opasnost po Crnu Goru i njene građane? Samo dobronamjerna sugestija nadležnim državnim organima da dođemo do suštine", napisao je Šaranović na Tviteru.

Zoran Lazović je nekadašnji pomoćnik direktora Uprave policije (UP) za Sektor za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije.

Preporučujemo za Vas