"Glasači DPS-a u velikom broju prilaze koaliciji Za budućnost Mojkovca"

"Neka se u DPS-u zapitaju i to zašto su im se pasivizirali provjereni kadrovi i kakav je bio njihov odnos prema njima, koliko su ih puta slagali i prevarili", navodi se u reagovanju

7047 pregleda 30 komentar(a)
Koalicija "Za budućnost Mojkovca", Foto: Za budućnost Mojkovca
Koalicija "Za budućnost Mojkovca", Foto: Za budućnost Mojkovca

Veliki broj glasača Demokratske partije socijalista (DPS) prethodnih dana je prišao koaliciji "Za budućnost Mojkovca", jer više ne žele da budu dio "loše i promašene politike koja nestaje sa scene", saopšteno je iz te koalicije, u reagovanju na jutrošnje saopštenje mojkovačkog odbora DPS-a.

"Ono što je izvjesno - u Mojkovcu će DPS biti teško poražen, a koalicija Za budućnost Mojkovca, predvođena mladim intelektualcem Veskom Delićem, biće pobjednik izbora 5. decembra", dodaju iz te koalicije, kazavši da to znaju i u mojkovačkom DPS-u.

Tvrde da DPS u toj opštini podržavaju, ili su čak na listi pojedini koji su blisko sarađivali sa Naserom Keljmendijem. "Zato se digla ovolika buka iz DPS, koja, naravno, ne može zaustaviti pobjedu koalicije Za budućnost Mojkovca".

"Nećemo se previše baviti DPS-om, a naročito pričom o izdaji, jer je makar to nešto što isključivo prati politiku DPS. Uostalom, na čelu te partije se nalaze oni koji su tokom karijere promijenili više ideologija", dodaje se u saopštenju.

Kazali su da će Mojkovčani na predstojećim izborima "odbaciti ekstremiste" iz DPS-a, a snažno podržati koaliciju "Za budućnost Mojkovca" koja je, kako su naveli, garant "duhovne i ekonomske obnove".

"Takođe, znaju dobro u DPS-u da je prethodnih dana veliki broj njihovih glasača prišao koaliciji Za budućnost Mojkovca, jer više ne žele da budu dio jedne loše i promašene politike koja nestaje sa scene. A neka se u DPS-u zapitaju i to zašto su im se pasivizirali provjereni kadrovi i kakav je bio njihov odnos prema njima, koliko su ih puta slagali i prevarili. Što se tiče programa koalicije Za budućnost Mojkovca, on je ubjedljivo najbolja ponuda i mi gotovo svaki dan saopštavamo šta ćemo raditi odmah nakon naše pobjede 5. decembra", navodi se u saopštenju.

Kazali su da će prvo morati da saniraju ono što je uradila vlast DPS-a koja je, tvrde, samo radila na "ličnom bogaćenju i tjeranju građana" iz Mojkovca.

"Dosta je bilo okupacije, koalicija Za budućnost Mojkovca je pobjednik izbora 5. decembra, ostajemo ovdje da radimo radimo u interesu svih građana Mojkovca", zaključuju iz koalicije "Za budućnost Mojkovca"

Bonus video: