DPS Ulcinj: Ponašanje Perazića vandalsko, da li je kidanje asfalta sa ulica politička ponuda Ure?

"Povodom ovog vandalskog čina zahtijevamo da reaguju nadležni organi, i kazne huligansko ponašanje kandidata sa liste Vladimira Perazića. Naravno, očekujemo da se oglasi i stranka kojoj pripada ovaj rušitelj putne infrastrukture naše opštine", navodi se u njihovom saopštenju

3283 pregleda 4 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DSP) Ulcinj kazali su da su snimci na kojima se vidi kako kandidat sa liste URA na izborima u Ulcinju, Vladimir Perazić kida asfalt sa ulcinjskih ulica, zaprepastili građane njihove opštine, a njegovo ponašanje okarakterisali kao vandalsko.

U saopštenju dodaju da su u političkim nadmetanjima svjedočili raznim pokušajima skretanja pažnje na kandidate, njihove partije i programe, ali da se niko do sada nije usudio da kida, lomi i razbija i tako predstavlja svoju političku ponudu.

"Povodom ovog vandalskog čina zahtijevamo da reaguju nadležni organi, i kazne huligansko ponašanje kandidata sa liste Vladimira Perazića. Naravno, očekujemo da se oglasi i stranka kojoj pripada ovaj rušitelj putne infrastrukture naše opštine. U tom smislu vjerujemo da će Dritan Abazović reagovati, i osuditi ponašanje svog političkog pulena. U suprotnom, smatraćemo da je ovaj čin dio političkog programa liste na čelu sa URA, i tako ćemo se prema toj činjenici ubuduće i odnositi", saopšteno je iz DPS Ulcinj.

Bonus video: