Rakočević Abazoviću: Ucjenjuju Vas sljedbenici ruske agende koji su van Vlade

"Kao nebrojano puta do sada, stavili smo nacionalni interes ispred partijskog, sa ciljem deblokade EU integracije i dinamiziranja ekonomskog rasta", kazao je poslanik DPS-a

12190 pregleda 33 komentar(a)
Rakočević, Foto: Boris Pejović
Rakočević, Foto: Boris Pejović

Poslanik i član Predsjedništva Demokratske partije socijalista (DPS) Nikola Rakočević poručio je premijeru Dritanu Abazoviću da ga ne ucjenjuju konstituenti Vlade, niti oni koji su je podržali, već sljedbenici ruske agende koji su van izvršne vlasti.

Abazović je danas, upitan da li očekuje da DPS sruši Vladu kada se potpiše temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom, kazao da su oni to rekli i da nema nikakav problem sa tim. "Ne mogu da vodim Vladu koja će imati ucjene onih koji je podržavaju", dodao je.

"Gospodine Abazoviću, Vas ne ucjenjuju konstituenti Vlade, niti oni koji su je podržali da biste slijedili evropsku agendu. Naprotiv, kao nebrojano puta do sada, stavili smo nacionalni interes ispred partijskog, sa ciljem deblokade EU integracije i dinamiziranja ekonomskog rasta".

"Vas ucjenjuju sljedbenici ruske agende koji su van Vlade, zbog kojih namjeravate da potpišete neustavan i antidržavni dokument i koji su na račun te ucjene i dalje stabilno raspoređeni po dubini”, napisao je Rakočević na Tviteru.

Bonus video: