Đurović: Demokrate srušile Vladu samo zbog mržnje prema Abazoviću

"Ispoštujte do kraja dogovor koji su sklopili Đukanović i Bečić", kazao je potpredsjednik GP URA

18903 pregleda 160 komentar(a)
Đurović, Foto: URA
Đurović, Foto: URA

Potpredsjednik Građanskog pokreta URA Goran Đurović ocijenio je da su Demokrate glasale za nepovjerenje Vladi samo zbog mržnje prema premijeru Dritanu Abazoviću.

Kazao je da su Demokrate sad dio "nove parlamentarne većine" i da sada imaju mogućnost da sa predsjednicima Demokratske partije socijalista (DPS), Socijaldemokrata i Socijaldemokratske partije (SDP) - Milom Đukanovićem, Damirom Šehovićem i Raškom Konjevićem, formiraju novu Vladu i preuzmu odgovornost za vođenje države u narednom periodu.

"Juče ste odbili ponudu URE i SNP za rekonstrukciju i samo zbog mržnje prema Dritanu Abazoviću srušili Vladu koja je potpisala Temeljni ugovor. To je činjenica koju građani Crne Gore moraju da znaju, a naročito svi oni koji su deceniju čekali da se ovaj ugovor potpiše i to pitanje riješi. Mi smo ponosni na sve do sada urađeno i mirno idemo u opoziciju."

"Čeka nas teška jesen, mnogo izazova je pred Crnom Gorom, a vi ste od sinoć preuzeli svu odgovornost za dalju sudbinu građanki i građana ove države. Preuzmite odgovornost i bez skrivanja - ispoštujte do kraja dogovor koji su sklopili Đukanović i Bečić", saopštio je Đurović.

Bonus video: