Vujović: URA nastavlja sa neistinama i podmetanjima, pokažite da služite građanima

"Nudili ste nam fotelje i blef u zamjenu za kapitulaciju pred DPS-om kako bi preživjeli glasanje", kazala je poslanica Demokrata

13890 pregleda 45 komentar(a)
Vujović, Foto: Demokrate
Vujović, Foto: Demokrate

Poslanica Demokrata Tamara Vujović kazala je da u Građanskom pokretu URA, nakon večerašnjeg saopštenja, "nastavljaju sa neistinama i podmetanjima".

"Gospodo iz URE, iz saopštenja se jasno da zaključiti da je pad bio bolan, da ste dobro tresnuli o pod, da je plač za funkcijama bio glasan, te da ste vjerovatno zbog toga pogubljeni, pa nastavljate sa neistinama i podmetanjima. Nudili ste nam fotelje i blef u zamjenu za kapitulaciju pred DPS-om kako bi preživjeli glasanje. Stara matrica pogubljenih političara", saopštila je Vujović.

Kazala je da URA ima priliku da se "iskupi" svojim biračima.

"Evo gospodo prilike da se pokažete, da nijeste trajno izgubljeni. Da Crna Gora vidi da ste bili samo izlet, u renti na 100 dana, a ne kupljeni od strane DPS-a. Evo prilike da se svojim biračima iskupite, da ne izgube vjeru u vas. Da kažete da ste bili, pritisnuti, omamljeni mamcem ispred nosa, šta god da ste bili, pa ste pokušali da ih izdate. Ko radi, taj i griješi, a ljudski je praštati. Gospodo, ako vas je DPS iznajmio na 100 dana, ima li ikakve šanse da vas narod iznajmi na 100 dana? Pa nije valjda da DPS može da da bolju ponudu od naroda Crne Gore? Hajmo gospodo, pokažite da narodu služite. Čekamo vas", zaključuje se u reagovanju.

Bonus video: