Ćeman: Marović potvrdila da nemamo plan sa DPS-om, za razliku od Adžića je nastupila iskreno

"Vi ste srušili narodnu Vladu, a mi DPS-ovu Vladu i vas", kazao je poslanik Demokrata

19547 pregleda 39 komentar(a)
Ćeman, Foto: Demokratska Crna Gora
Ćeman, Foto: Demokratska Crna Gora

Poslanik Demokrata Albin Ćeman reagovao je na večerašnje izjave ministara u Vladi u tehničkom mandatu, Jovane Marović i Filipa Adžića iz Građanskog pokreta URA.

"Bivši ministre Adžiću i bivša ministrice Marović, iz vaših reagovanja leži razlog zbog čega ste bivši. Sve nam je jasno, samo nam nije jasno kako vam nije neprijatno zbog potpunog odsustva elementarne logike: Abazović je javno, na sjednici Skupštine, saopštio podatke o kriminalu bivše vlasti; kao šef službi bezbjednosti u Vladi koju je srušio takođe je bio upućen u sva nedjela i DPS-a i Zorana Lazovića. I na kraju je napravio vlast sa DPS-om i Zoranom Lazovićem. To je valjda nekakva borba protiv organizovanog kriminala unutar kriminala? Sjajna logika bivšeg ministra", saopštio je Ćeman.

Zahvalio je potpredsjednici GP URA što je, kako je kazao, potvrdila da Demokrate nemaju plan sa Demokratskom partijom socijalista. Kazao je da je Marović, "za razliku od bišeg ministra Adžića", nastupila iskreno.

"U ovom saopštenju ćemo samo da vas kratko podučimo, u nadi da ćete isto savladati: Ne postoji veća borba protiv organizovanog kriminala nego srušiti vladu koju je formirao DPS. Ne postoji veće šurovanje sa kriminalnom nego sjedjeti u DPS-ovoj Vladi. Srušili ste narodnu Vladu od 30. avgusta, a onda sa DPS-om formirali novu. Vi ste srušili narodnu Vladu, a mi DPS-ovu Vladu i vas. Sad kad smo vas resetovali, čekamo vas, pod uslovom da vas je DPS samo iznajmio na 100 dana, ali ne i trajno kupio. Toliko dugujemo narodu", zaključio je Ćeman.

Bonus video: