Vujović: Jedino je NSD iz cijele parlamentarne većine zajedno sa SNP i URA srušio prethodnu vlast

"Demokrate su za samo 7 godina srušile dvije DPS Vlade 41. i 43., a NSD za 20 godina postojanja uspjeli da sruše samo svoju 42. Vladu"

10195 pregleda 19 komentar(a)
Vujović, Foto: Demokrate
Vujović, Foto: Demokrate

Poslanica Demokratske Crne Gore Tamara Vujović saopštila je da Nova srpska demokratija (Nova) "dezavuiše javnost tvrdnjom da jedino NSD nije imao bilo kakve aranžmane sa DPS".

Vujović je reagovala na navode poslanice Demokratskog fronta (DF) Simonide Kordić koja je saopštila da je logično da iz te partije bude delegiran i premijer, te da bi to trebalo da bude predsjednik Nove srpske demokratije (NSD) Andrija Mandić.

"Funkcionerka NSD ponovo dezavuiše javnost tvrdnjom da jedino NSD nije imao bilo kakve aranžmane sa DPS, a cijela Crna Gora zna da je jedino NSD iz cijele parlamentarne većine zajedno sa SNP i URA srušio prethodnu vlast, a onda zajedno sa DPS formirao - DPS Vladu. Tako da se jednostavno i tačno može zaključiti da su Demokrate za samo 7 godina srušile dvije DPS Vlade 41. i 43., a NSD za 20 godina postojanja uspjeli da sruše samo svoju 42. Vladu", saopštila je Vujović.

Povezani članci

26. Avgust 2022.

Kordić: Logično je da premijer bude Andrija Mandić

Bonus video: