DPS Ulcinj: AA da saopšti Čobiju da živi u Baru, pošto i on misli da je iz Ulcinja

"Nikome ne bi bilo prijatno da im se lista zove po najnepopularnijem političaru trenutno, za koga postoje indicije da je povezan sa švercom cigareta i izdajom državnih interesa"

5109 pregleda 3 komentar(a)
DPS, Foto: DPS
DPS, Foto: DPS

Razumijemo nervozu članova Albanske alternative (AA), saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Ulcinj.

Oni su reagovali na saopštenje AA u kojem su DPS-u između ostalog poručili "kao što smo vas počistili u Ulcinju, tako ćemo vas počistiti i u Baru, ostajte mirno u svojim jazbinama".

"Nikome ne bi bilo prijatno da im se lista zove po najnepopularnijem političaru trenutno, za koga postoje indicije da je povezan sa švercom cigareta i izdajom državnih interesa. Ali, tako je kako je - zovete se "Dr Dritan Abazović - Može Bar - Može Crna Gora - GP URA, CIVIS, Albanska alternativa". Ne znamo čime je stranka Nika Đeljošaja zadužila Dritana Abazovića pa da im i u gradovima, u kojima očigledno nema ni jednog člana, daje mjesta na listi, ali nas ne bi iznenadilo da aktuelne istrage otkriju i te motive. Vašem funkcioneru Artanu Čobiju treba da saopštite da živi u Baru, pošto i on misli da je iz Ulcinja, i tako se i predstavlja. Inače, vi ste dali pravi smisao onom nazivu "kombi stranka". Ne samo da ste mali, nego se kombijem prevozite od opštine do opštine i prije podne ste Ulcinjani, a poslije podne Barani", ističe se u saopštenjU DPS Ulcinj.

Oni su poručili da ne znaju "kako će Barani da se osjećaju što im potencijalni odbornik tvrdi da je Ulcinjanin ili je zbog posla u Ulcinju zaboravio da je Baranin".

"Ali, znamo da se građani Ulcinja osjećaju prevarenim, jer ispada da plaćaju Çobija da učestvuje na izborima u Baru. Neka vam je srećno u oba doma. Ne bismo bili na vašem mjestu. A što se tiče rada Opštinskog odbora DPS Ulcinj, gospodine Đeljošaj, povjerenje građana u nas kontinuirano raste, a Dritanova koalicija čiji ste član se svakodnevno raspada i napuštaju je članovi. Sve vam je istina, kao i Vaša lažna diploma i poštovanje koje imate prema sopstvenoj državi. Vidimo se uskoro na prijevremenim izborima u Ulcinju, u bukvalnom smislu, jer kako je krenulo ne bi nas čudilo da sljedeći put i Vi bude na listi u Ulcinju", zaključuje se u saopštenju DPS Ulcinj.

Bonus video: