Martinović sa Dmočovskim: Intezivirati saradnju u oblasti turizma

"Lokalna uprava radi na rješavanju brojnih infrastrukturnih problema jer cilj ove lokalne uprave je da Kolašin postane prepoznatljiv evropski grad kako svojim izgledom tako i sadržajima koje pruža gostima", kazao je Martinović u razgovoru sa ambasadorom Poljske u Crnoj Gori

2856 pregleda 4 komentar(a)
Dmočovski i Martinović, Foto: Opština Kolašin
Dmočovski i Martinović, Foto: Opština Kolašin

Ambasador Poljske u Crnoj Gori Artur Dmočovski boravio je danas u zvaničnoj posjeti Opštini Kolašin gdje je razgovarao sa sa predsjednikom Opštine Vladimirom Martinovićem.

Kako je saopšteno iz Opštine Kolašin, Dmočovski je kazao da se nada da će se bilatetalna saradnja intezivirati prije svega u oblasti turizma kako bi poljske turiste povezali sa Kolašinom koji predstavlja centar kako zimskog tako i ljetnjeg turizma na sjeveru Crne Gore.

"U tom cilju veoma važno je jako transportno i infrastrukturno povezivanje Crne Gore sa Polsjkom i proširenje Evropske unije", navodi se u saopštenju.

Martinović je, dodaje se, je kazao da je lokalna uprava otvorena za saradnju kako sa Ambasadom Poljske u Crnoj Gori tako i sa svim drugim ambasadama članica EU.

"Istakao je i da lokalna uprava radi na rješavanju brojnih infrastrukturnih problema jer cilj ove lokalne uprave je da Kolašin postane prepoznatljiv evropski grad kako svojim izgledom tako i sadržajima koje pruža gostima", navodi se u saopštenju.

Bonus video: