Bečićevu kandidaturu predložio i kolašinski odbor Demokrata

Iz lokalnog odbora kazali da je Bečić dugogodišnjim angažmanom i posvećenošću pokazao da zavređuje da preuzme odgovornost za najviše državne funkcije

3398 pregleda 11 komentar(a)
Bečić, Foto: Luka Zeković
Bečić, Foto: Luka Zeković

Kolašinski odbor Demokrata jednoglasno se pridružio svim ostalim opštinskim odborima te partije u predlogu da lider Demokrata Aleksa Bečić bude kandidat za predsjednika na predstojećim izborima.

"Smatramo da je Crnoj Gori neophodan mir, prijeko potrebna ekonomska stabilnost, politička sloboda, kao i ubrzan put ka članstvu u EU, te da iz tih razloga, uz pobjedu nad korupcijom i kriminalom i prije svega uz pomirenje i zaboravljanje svih podjela u društvu, kandidatura Alekse Bečića krajnje je neophodna i sasvim logična", navodi se u saopštenju.

Kazali su da je Bečić dugogodišnjim angažmanom i posvećenošću pokazao da zavređuje da preuzme odgovornost za najviše državne funkcije. "To potvrđuje i njegov angažman na mjestu predsjednika crnogorskog Parlamenta, gdje je pokazao pravi primjer državničkog djelovanja od kojeg benefite osjećaju i građani kroz skupštinske odluke koje smo predložili i donijeli u cilju poboljšanja životnog standarda", ističu.

Kolašinske Demokrate su, kako navode, u završnoj fazi prikupljanja potpisa podrške kandidatu Demokrata.

"Zainteresovanost građana je tolika da je čak i prevazišla očekivanja. Kao i u cijeloj Crnoj Gori i u našem gradu trend podrške našoj političkoj opciji nezaustavljivo raste. Uvjereni u sigurnu pobjedu, još jednom, dajemo punu podršku našem predsjedniku, Aleksi Bečiću, koji će nakon izbora, na zadovoljstvo svih nas, postati i predsjednik Crne Gore", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: