Demokrate: Potrebe građana prioritet, unaprjeđenje infrastrukture temelj održivog razvoja zajednice

"Projekti za koje su se izborili poslanici Demokrata u Skupštini Crne Gore da se nađu u novom budžetu imaju širok društveni značaj", saopštio je Klub poslanika Demokrata

1210 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Demokratska Crna Gora
Foto: Demokratska Crna Gora

Demokratskoj Crnoj Gori potrebe građana su prioritet i zbog toga će projekti od ključnog značaja imati "apsolutnu i prioritetnu prohodnost" u Skupštini, saopštio je poslanički klub te stranke.

"Demokrate su igrale ključnu ulogu u inkluzivnom procesu donošenja budžeta Crne Gore za 2024. godinu, omogućavajući finansiranje ovih važnih projekata. Između ostalog i rekonstrukcija puta Ulići - Rijeka Crnojevića koji je neophodan zbog obezbjeđivanja kvalitetnog školskog saobraćaja, odnosno poboljšanja saobraćajnih uslova na ovom dijelu regionalnog putnog pravca Cetinje - Rijeka Crnojevića - Virpazar. Glavni projekat ovog putnog pravca je završen i revidovan", navodi se u saopštenju.

Kazali su da će taj ključni infrastrukturni projekat poboljšati sigurnost saobraćaja i doprinijeti ekonomskom razvoju i kvalitetu života lokalnog stanovništva.

"Demokrate su u potpunosti posvećene unaprjeđenju infrastrukture koja predstavlja temelj održivog razvoja zajednice. Projekti za koje su se izborili poslanici Demokrata u Skupštini Crne Gore da se nađu u novom budžetu imaju širok društveni značaj. Demokratskoj Crnoj Gori potrebe naroda su prioritet i upravo zbog toga, projekti koji su od ključnog značaja imaće apsolutnu i prioritetnu prohodnost u Skupštini Crne Gore", zaključuje se.

Bonus video: