Božović: Svi činioci gradske vlasti u Podgorici da se uozbilje i funkcije obavljaju u interesu građana

Ne smije se dozvoliti da unutrašnje i lične razmirice između odbornika koji čine većinu u Skupštini postanu problem svih građana Podgorice, navodi se u saopštenju

2748 pregleda 3 komentar(a)
"Lične razmirice ne smiju postati problem svih Podgoričana": Bogdan Božović, Foto: SNP
"Lične razmirice ne smiju postati problem svih Podgoričana": Bogdan Božović, Foto: SNP

Predsjednik Odbora SNP-a u Podgorici Bogdan Božović poručio je da je nedopustivo da život građana glavnog grada bude onemogućen iz bilo kojih razloga koji ne spadaju u vanredne okolnosti.

On je saopštio da je Gradski odbor SNP-a razočaran stanjem u kojem se nalazi podgorički parlament i posljedično gradska uprava Glavnog grada.

"Ne smije se dozvoliti da unutrašnje i lične razmirice između odbornika koji čine većinu u Skupštini postanu problem svih građana Podgorice. Svrha bavljenja politikom, naročito na lokalnom i gradskom nivou, je stavljanje građana i njihovih potreba u prvi plan. Nedopustivo je da svakodnevni normalan život žitelja našeg grada bude onemogućen u raznim aspektima u bilo kom trenutku i iz bilo kojih razloga koji ne spadaju u vanredne okolnosti", navodi Božović u saopštenju.

Iz SNP-a apeluju na sve činioce gradske vlasti i parlamenta da se uozbilje i da svoje funkcije obavljaju u skladu sa svojim obavezama i u interesu građana koji su im dali povjerenje.

"Smatramo da je ovakvo stanje u sistemu Glavnog grada nedopustivo i da je jedini način da život u Podgorici krene da se popravlja da se u parlament i Upravu glavnog grada uvedu novi, kvalitetni i kompetentni ljudi, sa velikom ambicijom da se život Podgoričana unaprijedi konkretno i u najkrećem mogućem roku", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: