PES Budva: Odluka o Luci Budva dokazuje da Vlada brine o interesima našeg grada

"Kao i sve što je Vlada Crne Gore obećala i realizovala u kratkom vremenskom periodu, tako će i buduća lokalna vlast na čelu sa PES-om u kratkom vremenu vratiti našu Budvu na mjesto kojoj i pripada kao kraljici Mediterana"

4542 pregleda 25 reakcija 25 komentar(a)
Foto: Evropa sad
Foto: Evropa sad

Odluka kojom se Luka Budva daje na upravljanje Morskom dobru dokaz je da aktuelna Vlada na čelu sa Milojkom Spajićem brine o interesima našeg grada, saopštio je budvanski odbor Pokreta Evropa sad (PES).

"Iako su neki politički subjekti iz Budve zarad jeftinih političkih poena optuživali aktuelnu Vladu da ne brine o interesima građana Budve, najbolje ih demantuju vrijeme i konkretna djela. Kao i sve što je Vlada Crne Gore obećala i realizovala u kratkom vremenskom periodu, tako će i buduća lokalna vlast na čelu sa PES-om u kratkom vremenu vratiti našu Budvu na mjesto kojoj i pripada kao kraljici Mediterana", navodi se u saopštenju.

Izgradnja vrtića, gradske bolnice i saobraćajne zaobiliznace su, kako dodaju, neki od značajnih projekata na čijoj će realizaciji u saradnji sa centralnom vlašću raditi "buduća lokalna samouprava".

"Ako uzmemo u obzir da naši penzioneri sa minimalnim penzijama već imaju benefite od programa Evropa sad 2, a uz izvjesnost da nas ubrzo očekuje i uvećanje minimalnih i prosječnih zarada, nema dileme da je PES kroz izvršnu vlast na državnom nivou dokazao posvećenost unapređenju kvaliteta života. Vodeći se takvim primarnim ciljevima, učešćem PES-a u lokalnoj vlasti u velikoj mjeri ćemo doprinijeti i dodatnom unapređenju kvaliteta života građana Budve. Zato je važno da građani Budve iskoriste pravo glasa i pruže šansu našem poketu, koga čine ljudi čistih biografija", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: