Demos Tivat: Danilović pokušava da otme partiju

ivatski odbor Demosa dodaje da ih je ovih dana Danilović iznenadio svojom agilnošću
54 pregleda 50 komentar(a)
Goran Danilović, Foto: Savo Prelević
Goran Danilović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 14.07.2017. 16:05h

Tivatski odbor Demosa saopštio je da predsjednik Izvršnog odbora ove partije Goran Danilović pokušava da "metodama svojstvenim samo službama čiji je ministar bio otme Demos"

"Predsjednik Izvršnog odbora, i sad već ofiran razbijač Demos-a u pokušaju, Goran Danilović, ovih dana javnosti priča priču o demokratskoj Skupštini, čak i Skupštini pomirenja, dok istovremeno na terenu metodama svojstvenim samo službama čiji je ministar bio, pokušava na sve načine da otme Demos. I to da ga otme od svih nas koji smo se okupili u jednoj uzvišenoj misiji kako bismo aktivno promovisali vrijednosti koje smo prihvatili članstvom u partiji, a čija je personifikacija njen lider Miodrag Lekić. Razbijač u pokušaju priželjkuje duel sa Lekićem, jer u svojoj umišljenosti on i predsjednik Demos-a su u istoj ravni. Za sada mu je jedino pošlo za rukom da organizuje predstavu za javnost, obmane ljude i da predano radi na sabotiranju rada stranke sa jasnim ciljem da postane predsjednik Demos-a, koji bi pod njegovim vođstvom ličio na karikaturu. U Tivtu smo se uvijek pitali zašto Danilović minira rad i ne posjećuje opštinske odbore, iako to spada u opis i glavni dio njegovog posla. Pretpostavili smo da postoje dva razloga, jedan je da mu je jasno koliko je omrznut kod javnosti a drugi da se plaši kritika odbora u kojima ljudi nisu birani njegovim kalkulacijama i podvalama, kritikama koje bi bile vezane za njegov nerad, izbjegavanje obaveza i korištenje državnog dobra koje je dobio Demos na osnovu povjerenja građana, zarad njegovih ličnih ciljeva", navodi se u saopštenju.

Tivatski odbor Demosa dodaje da ih je ovih dana Danilović iznenadio svojom agilnošću.

"Sa svojim pristalicama, uglavnom prijateljima i kumovima zajedničke političke prošlosti, obilazi Crnu Goru uzduž i poprijeko, osniva odbore i bira nova rukovodstva u odborima koje nije mogao da kontroliše. Budući da se radi o pučistima koji nedjeljama razbijaju Demos, pritom izbjegavajući rad ključnih organa poput Glavnog odbora i Predsjedništva, pozivamo Gorana Danilovića da ukoliko već ima toliku ambiciju da samostalno osniva odbore po Crnoj Gori, to uradi na pošten način, tako što će osnovati svoju partiju zajedno sa svojim pristalicama, a ne da na ovako zavjereničko-neozbiljan način manipuliše članstvom Demos-a", zaključeno je u saopštenju tivatskog odbora Demosa.

Bonus video: