Vulević na čelu Socijaldemokrata Andrijevice

Predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore, Ivan Brajović, naveo je da su Socijaldemokrate izgradile stabilnu partijsku infrastrukturu u cijeloj Crnoj Gori
492 pregleda 0 komentar(a)
SD Andrijevica, Foto: Socijaldemokrate
SD Andrijevica, Foto: Socijaldemokrate
Ažurirano: 27.05.2017. 15:45h

Socijaldemokrate Andrijevice su danas održale redovnu izbornu Konvenciju na kojoj je izabran novi Opštinski odbor koji broji 20 članova, za predsjednika odbora izabran je Radisav Vulević, dok će funkciju sekretara obavljati Milan Marić, saopšteno je iz ove partije.

Vulević je u svom obraćanju istakao zadovoljstvo onim što je urađeno u prethodnom periodu, ali i najavio da će talas prave socijaldemokratije koji se sve više širi Crnom Gorom, još jače doprijeti i do građana Andrijevice.

"Na oktobarskim izborima na kojima smo nastupili samostalno uspjeli smo da ostvarimo parlamentarni status. Sve veća podrška naših sugrađana, koji nam se svakondevno pridružuju, dala nam je vjetar u leđa da prevaziđemo mnoge izazove i iskušenja i ostanemo dosljedni istinskoj socijaldemokratiji”, kazao je Vulević.

Predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore, Ivan Brajović, naveo je da su Socijaldemokrate izgradile stabilnu partijsku infrastrukturu u cijeloj Crnoj Gori.

“To je jedan od razloga zašto smo na svim izborima, na kojima smo samostalno nastupili od osnivanja, uspjeli da ostvarimo parlamentarni status i osiguramo da izvorna socijaldemokratija bude zastupljena u cijeloj Crnoj Gori, uključujući i Andrijevicu. Vidjeli smo u više navrata kako je slaba partijska infrastruktura dovela određene političke subjekte do marginalizacije. Naš postojeći uzlazni trend podrške građana će se nastaviti i u narednom periodu”, zaključio je Brajović.

Konvenciji su, pored Brajovića, prisustvovali i generalni sekretar SD CG, Danilo Mirotić i članica Predsjedništva SD CG, Marija Blagojević.

Za članove OO SD Andrijevica izabrani su:

Radisav Vulević, Martina Ćulafić, Branko Marsenić, Marinko Marsenić, Petar Marsenić, Dragica Đeković, Zoran Novović, Predrag Vukičević, Ivana Marijanović, Novo Bakić, Rada Asanović, Aleksandar Asanović, Milanka Marić, Milan Marić, Bojan Lončarević, Slavica Radenović, Ljubiša Vučeljić, Vidak Jukić, Jelena Otašević i Gordana Vulević.

Bonus video: