BIVŠI PREDSJEDNIK ULCINJSKOG ODBORA POZITIVNE

Lamežević pristupio Socijaldemokratama

“Odluku o pristupanju Socijaldemokratama, kao partiji koja baštini izvorne socijaldemokratske vrijednosti, donio sam jer sa njima dijelim iste političke principe i uvjerenja"
133 pregleda 3 komentar(a)
Fuad Lamežević, Foto: Socijaldemokrate
Fuad Lamežević, Foto: Socijaldemokrate
Ažurirano: 05.02.2019. 14:05h

Fuad Lamežević, bivši predsjednik opštinskog odbora Pozitivne Ulcinj, pristupio je Socijaldemokratama, saopšteno je iz ove partije.

“Odluku o pristupanju Socijaldemokratama, kao partiji koja baštini izvorne socijaldemokratske vrijednosti, donio sam jer sa njima dijelim iste političke principe i uvjerenja. Siguran sam da ćemo zajedno raditi u postizanju našeg primarnog cilja, a to je stvaranje boljeg i ljepšeg Ulcinja i Crne Gore, kao i poboljšanje životnog standarda za sve njene građane, na način kako jednoj modernoj i istinskoj građanskoj stranci i dolikuje” istakao je Lamežević.

Iz SD-a je rečeno da je Lamežević na kraju istakao da mu izuzetno zadovoljstvo predstavlja činjenica da su Socijaldemokrate u Ulcinju sastavljene mahom od mladih, energičnih i odgovornih ljudi, na čelu sa predsjednikom OO SD Ulcinj, ali da, sa druge strane, itekako mogu svojim znanjem i kvalitetom doprinijeti prosperitetu građanki i građana Ulcinja.