DF: Dobro je što je Ivančević posvjedočio da Pavićević preuzima kontrolu nad koalicijom Crnogorska – Demokrate

"Pošto se kod nas brzo zaboravljaju neke izjave, valja podsjetiti da su Aleksa i momci do skoro za Purka Ivančevića tvrdili da je "udbaš'" i da je "lojalan DPS-u i Milu''. Ivančević je odgovorio da su Demokrate "neznalice'' i da "nije dovoljno da vežu kravatu da bi ih neko doživljavao ozbiljno''"
2481 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Demokratski front
Ilustracija, Foto: Demokratski front

Demokratski front saopštio je da napadi "osvjedočenih antisrba" na tu partiju na prestaju.

Oni su reagovali na današnje saopštenje člana Predsjedništva Crnogorske, Dragana Purka Ivančevića, koji je rekao da su napadi Demokratskog fronta i DPS-a na predsjednika ove partije Vladimira Pavićevića niski i podli.

"Napadi osvjedočenih antisrba i provjerenih režimlija na DF ne prestaju, a "doprinos'" je danas dao i funkcioner Crnogorske Dragan Purko Ivančević. Nekom drugom prilikom ćemo citirati kako ga je iščašćavao njegov nekadašnji lider Slavko Perović, a za sad samo da ocijenimo da je dobro što je posvjedočio da Vladimir Pavićević preuzima kontrolu nad koalicijom Crnogorska – Demokrate. Pošto se kod nas brzo zaboravljaju neke izjave, valja podsjetiti da su Aleksa i momci do skoro za Purka Ivančevića tvrdili da je "udbaš'" i da je "lojalan DPS-u i Milu''. Ivančević je odgovorio da su Demokrate "neznalice'' i da "nije dovoljno da vežu kravatu da bi ih neko doživljavao ozbiljno''. Naravno, u pravu su i jedni i drugi, ali sad su na istom, lojalni DPS-u i Milu, posebno nakon nedavnog dogovora Demokrata i DPS-a, kad je Bečić postao Darko Pajović. I dok ljubav između Crnogorske i Demokrata, između Pavićevića, Bečića, Ivančevića i Bogdanovića, očigledno cvjeta, još jednom se pokazalo, kao i u slučaju Novaka Kilibarde, da su najgori bivši Srbi, pošto Demokratama uopšte ne smeta da budu koalicioni partneri sa strankom koja predlaže da se mitropolit Amfilohije proglasi za",nepoželjnu osobu u Crnoj Gori'' i koga smatraju "podstrekačem svakojakih nepočinstava'', saopšteno je iz Demokratskog fronta.

Bonus video: