PzP: Pokušana likvidacija potpredsjednika partije - Vijesti.me
POLICIJA OBAVIJEŠTENA

PzP: Pokušana likvidacija potpredsjednika partije

"Stručne službe Centra bezbjednosti preuzele su mjere i aktivnosti, a ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžic i načelnik Centra bezbjednosti Jovica Rečevic su se i lično zainteresovali za cijeli slučaj", navodi se u saopštenju PzP

Pokret za promjene
Pokret za promjene (Foto: Arhiva "Vijesti")

Pokret za promjene (PzP) saopštio je danas da je u srijedu, kako se navodi, pokušana likividacija potpredsjednika te partije Branka Radulovića.

Navodi se da je juče, po klasničnom kriminalnom scenariju, koji u najvećem broju slučajeva rezultira tragičnim posledicama, bio izložen Radulović.

"Bio je pripremljen monstruozni scenario, posebno imajući u vidu, da Radulović svakodnevno putuje bez obezbjeđenja, vozeći svoj automobil, ne skrivajući se od javnosti", kaže se u saopštenju.

Navodi se da je o tome danas informisana Uprava policije, kada je Radulović podnio prijavu Centru bezbjednosti Podgorica o ovom događjaju.

"Stručne službe Centra bezbjednosti preuzele su mjere i aktivnosti, a ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžic i načelnik Centra bezbjednosti Jovica Rečevic su se i lično zainteresovali za cijeli slučaj", kaže se u saopštenju.

PzP ističe da ovo nije prvi slučaj da se vrši pritisak, raznih vidova uznemiravanja na Radulovića i njegovu porodicu.

"Očekujemo ovaj put da će nadležni organi uraditi svoj posao na profesionalan način i identifikovati počinioce, a posebno nalogodavce. Jasno je da se radi o vidu političkog terorizma, čiji je motiv da se eliminišu oni koji su najglasniji protivnici kriminalnog režima", kaže se u saopštenju.

Iz Uprave policije je saopšteno da preduzimaju aktivnosti kako bi rasvijetlili događaj koji je danas prijavio član PZP.

"Radulović je naime danas oko 11,15 časova CB Podgorica prijavio da je nepoznato lice juče, 08.11.2017. godine, u intervalu od 10,30 do 13,30 časova, odšarafilo šarafe sa prednjeg lijevog točka njegovog vozila „Audi A4“, dok se nalazilo parkirano na parking prostoru Parking servisa kod Gradskog stadiona u Podgorici. On je kazao da je juče osjetio lupanje kad je krenuo vozilom ali da je tek danas vidio da nešto nije u redu sa prednjim lijevim točkom. Policija preduzima aktivnosti kako bi se utvrdilo činjenično stanje i rasvijetlio događaj koji je Radulović prijavio", zaključuje se u saopštenju policije. 


Najčitanije iz sekcije Zabava