Rotko Stjuart krenuo u osvajanje

Stujuart misli da mučki i na brzinu može samo jednim pandemičnim hitom da napravi proboj na regionalnu muzičku scenu

1224 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Promo
Foto: Promo

Novo ime na crnogorskoj muzičkoj sceni Rotko Stjuart objavio je prvi singl. Vesela numera “Igram sad/Da li misliš deka sum sexy” uspjela je da raspleše aktere spota širom svijeta od Sahare do Ubala koji su pokazali najrazličitije koreografije uz zaraznu melodiju, a Rotko je siguran da će uz njegov singl plesati i publika u Crnoj Gori.

Iako će se mnogi pitati ko je Rotko Stjuart, u pitanju je virtuelni junak iz Crne Gore, koji je krenuo u osvajanje kulturnog prostora regiona, ne birajući sredstva. Ni vrijeme.

”Prvi Rotkov potez je objavljivanje singla Igram sad /Da li misliš deka sum sexy/, kako bi potvrdio svoje grešne misli da mučki i na brzinu može samo jednim pandemičnim hitom da napravi legendarni proboj na regionalnu muzičku scenu. Da stvar ne bi prepustio slučaju, Rotko je pozvao u pomoć realne junake iz svih krajeva svijeta, koji su od srca ka nogama zaigrali na njegovu neodoljivu muziku. Tako je Rotko za svoj pohod obezbijedio i video spot, kakav se samo poželjeti može”, stoji u saopštenju.

”Brojne ankete i mišljenja najjačih kritičara ikad govore da Rotko ima hit i da će, možda upravo iz razloga što nije znao doći sam do sebe, kako priznaje u svojoj prvoj pjesmi, znati da dođe do srca svakog poštovaoca dobrog zvuka. A i do onih ostalih”, tvrdi Rotko Stjuart.

U videu su se našli umjetnici iz svih krajeva svijeta koji su uživali igrajući uz Rotkov prvijenac ‘’Igram sad’’, pažljivo odabrani na online platformi Fiver, a u videu se pojavljuje i nekoliko prijatelja iz Crne Gore. Fiverr je online tržište koje nudi mnoštvo usluga, zadataka i mini-poslova. Platforma je nastala davne 2010. godine i njena misija je da omogući ljudima da promovišu svoje znanje i vještine online kako bi došli do zarade.

Muziku i tekst pjesme “Igram sad” potpisuje Rotko Stjuart koji je bio zadužen i za spot, a virtuelni muzičar priprema već nove singlove koje planira da prezentuje publici.

Bonus video: