Atletiko silan na gostovanju Sevilji

Atletiko je držao čas u prvom poluvremenu, predvođen fenomenalnim Antoanom Grizmanom, koji je čudesno asistirao Kokeu kod gola u 35. minutu
4 komentar(a)
Atletiko Madrid, Foto: Reuters
Atletiko Madrid, Foto: Reuters
Ažurirano: 30.08.2015. 21:56h

Kakav se derbi sprema iduće kolo... Barseloni se na vrhu Primere pridružio Atletiko Madrid, koji je preslišao Sevilju u gostima, dao joj tri gola, a i mreža Oblaka se nije zatresla ni poslije drugog kola.

Kako do sada nije popustila ni odbrana Barselone, 12. septembra sprema se spektakularan okršaj Atletika i Barselone na "Kalderonu".

Atletiko je držao čas u prvom poluvremenu, predvođen fenomenalnim Antoanom Grizmanom, koji je čudesno asistirao Kokeu kod gola u 35. minutu.

U drugom poluvremenu gosti su, međutim, patili, Sevilja opsijedala gol i propuštala šanse, da bi u 78. minutu šut Gabija zakačio igrača domaćih i prevario golmana Sevilje Beta.

Tada je sve bilo riješeno, četa Dijega Simeonea ponovo je plesala terenom, a sjajan pečat na veliku pobjedu dao je Džekson Martines u 85. minutu, fenomenalnim prvijencem u dresu "jorgandžija".

Igrači Atletika i Simeone su kod golova slavili pokazujući prstima broj osam koji je nosio Raul Garsija, ali će on već sjutra postati novi fudbaler Atletik Bilbaoa.

Njegovi saigrači i trener su na taj način odlučili da mu požele srećan put u Baskiju.

Razočarala je Valensija, koja protiv Deportiva iz La Korunje nije igrala kao tim koji će nastupiti u Ligi šampiona.

Na "Mestalji" je bilo 1:1, a oba gola su pala u prvom poluvremenu.

Bonus video: