Brnović: Ipak ne možemo bez osmorice

"Nisam zadovoljan, malo sam čak i razočaran igrom. Primili smo nevjerovatno glup prvi gol, nakon čega smo odmah imali dva zicera koja nijesmo iskoristil", kazao je Brnović.
0 komentar(a)
Branko Brnović, Foto: Savo Prelević
Branko Brnović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 11.10.2011. 21:26h

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

Crnogorski selektor Branko Brnović nije bio zadovoljan rezultatom meča u Bazelu, ali ni izdanjem svog kombinovanog tima.

"Nisam zadovoljan, malo sam čak i razočaran igrom. Primili smo nevjerovatno glup prvi gol, nakon čega smo odmah imali dva zicera koja nijesmo iskoristili. Igrači su počeli da padaju, Draška Božovića su počeli da hvataju grčevi, jer nije navikao na ovakav ritam meča, dok sam Nikolu Drinčića morao da zamijenim zbog straha od žutog kartona", kazao je crnogorski selektor.

Brnović je prije meča vjerovao da gotovo rezervna postava crnogorskog tima može da parira Švajcarcima, ali sinoć se razuvjerio.

"Nadao sam se, ali očigledno je previše kad igramo bez osam igrača. Neki od njih nemaju ni dovoljno pravih mečeva za jednu ovakvu utakmicu", istakao je Brnović.

Crna Gora se već od sjutra okreće baražu, a večeras je dobila i četiri moguća protivnika: Hrvatsku, Portugal, Češku i Tursku.

Podatak da je u baraž u posljednjem momentu upala fudbalska velesile poput Portugala svakako da nije oduševio crnogorskog selektora.

"Nisam to očekivao i sigurno da nisam najsrećniji. Ako kojim slučajem dobijemo Portugal, daćemo sve od sebe, pokušaćemo da mu zaprijetimo. Kada bi dobili Tursku ili Hrvatsku bilo bi to povoljnije po nas i sasvim mi je svejedno koja bi od te dvije reprezentacije mogla da nam dođe u baraž", zaključio je Brnović.

Bonus video: