Budućnost na vrhu, Grbić: Kada igramo kako znamo niko ne može da nam se primakne

"Želimo pobjedu protiv Koma. To je interesantna ekipa, sa nekoliko odličnih pojedinaca, ali mi smo Budućnost. Mi se pitamo", rekao je Milić
1885 pregleda 1 komentar(a)
Petar Grbić, Foto: Savo Prelevic
Petar Grbić, Foto: Savo Prelevic
Ažurirano: 13.08.2019. 19:36h

Budućnost je nakon dva kola na mjestu na kome želi da bude i na kraju prvenstva - "plavi" su jedini tim sa maksimalnih šest bodova, ostvarenih pobjedama nad Rudarom (2:0) i Podgoricom (3:1).

Stoprocentan učinak žele da zadrže i u meču sa Komom (srijeda, 19 časova).

"Nikada nije dobro upisati bodove unaprijed, ali kada igramo kako možemo niko ne može ni da nam se primakne", rekao je Petar Grbić.

"Poštujemo svakog protivnika, nismo potcjenjivački nastrojeni, već svjesni naših kvaliteta", naglasio je on.

Kvalitet Budućnosti se vidio, kaže Grbić, i protiv Podgorice...

Kvalitet Budućlnosti se vidio, kaže Grbić, i protiv Podgorice...tav i vidjelo se da imamo širok sastav. Perović je bio na klupi, a Zarubica je dao dva gola. To je odlična stvar, normalno je da svi dobiju šansu, uvijek je dobro imati pravu konkurenciju, a kada su rezultati dobri - svi su zadovoljni", naglasio je Grbić.

Kapiten Stefan Milić je otvorio put do preokreta protiv Podgorice...

"Želimo pobjedu protiv Koma. To je interesantna ekipa, sa nekoliko odličnih pojedinaca, ali mi smo Budućnost. Mi se pitamo", rekao je Milić.

U odnosu na mečeve tokom vikenda, sjutra bi trebalo da bude malo lakše igračima i Budućnosti i Koma - pod reflektorima je drugačije nego na suncu.

"Bilo je ne teško, već preteško da se igra, ali ne možemo da mijenjamo niti da se miješamo u sistem takmičenja. Mi mislimo na druge stvari i na cilj koji imamo", kazao je Grbić.

Iz kluba je saopšteno da će se ulaznice za meč prodavati sjutra od 17 sati u improvizovanoj biletarnici ispred zapadne tribine, pored ulaska u VIP salon, po cijeni od dva eura za zapad i istok, a jednog eura za sjever.

Za najmlađe navijače, koji dođu u pratnji roditelja, ulaz je besplatan.

Bonus video: