Crnogorski kadeti izgubili od Kipra

Današnji meč je odlučen već u trećem minutu, kada su gosti iskoristili nespretnost defanzivne linije i preko Parutisa postigli gol odluke
1 komentar(a)
Crna Gora Kipar, Foto: Fscg.me
Crna Gora Kipar, Foto: Fscg.me
Ažurirano: 24.08.2017. 18:36h

Kadetska fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je 1:0 od Kipra u drugom prijateljskom meču, koji je danas odigran u Podgorici.

Prije dva dana duel istih rivala završen je 2:2.

Današnji meč je odlučen već u trećem minutu, kada su gosti iskoristili nespretnost defanzivne linije i preko Parutisa postigli gol odluke.

Crna Gora je nedugo nakon pogotka protivnika imala veliku priliku za izjednačenje, ali Bojović nije uspio da pogodi iz situacije jedan na jedan sa golmanom.

"Kao što sam i očekivao, ishod današnje utakmice odlučio je fizički momenat, tačnije nedovoljna fizička priprelmljenost naših igrača, koji nisu mogli da isprate ritam. Kiprani su veoma dobro pripremljena ekipa i možda su bili malo bolji i u posjedu lopte. Međutim, mi smo imali bolje šanse. U nastavku utakmice smo pokušali da osvježimo tim, da napravimo preokret u igri, ali nismo bili dovoljno konkretni. Ove provjere pokazale su nam koliko možemo u ovom trenutku i šta treba da ispravimo u narednim utakmicama sa Češkom, kako bi što spreminije dočekali kvalifikacije u oktobru", rekao je selektor Boris Miličković.

Crna Gora – Kipar 0:1

Podgorica, Trening kamp FSCG. Sudija: Mihailo Milošević (Crna Gora). Strijelac: Parutis u 3. minutu. Žuti kartoni: Bojović (Crna Gora), Androniku (Kipar).

Crna Gora: Petar Radulović, Matija Drinčić, Andrej Pupović, Veljko Radenović (Andrija Krivokapić), Abdel Osmanović, Nikola Mudreša (Ivan Vukčević), Petar Vukčević (Milan Vukotić), Ivan Bojović (Balša Dubljević), Nikša Vujanović (Egzon Dinoša), Amir Muzurović, Ognjen Gašević.

Kipar: Savas Nikolau, Panajotis Georgiu, Elefterios Hadžikonsnatinu, Agapios Vrikis, Jorgos Naum, Danil Parutis (Elefterios Fluris), Teodoros Androniku (Mihalis Konstandinidis), Rafail Mamas (Kirjakos Antiniu), Jorgos Teodosiu (Kristiforos Trifunos), Jasonas Orfanidis (Marinos Cioni), Dimitris Raspas (Andronikos Kakuli).

Bonus video: