Čudo: Barsa postigla četiri gola i izgubila, Levante nanio prvi poraz šampionu

Barsa je igrala bez Mesija, i bez najboljeg igrača postigla četiri gola, ali bilo je malo, zbog katastrofalne igre u odbrani
2 komentar(a)
levante, Foto: Reuters
levante, Foto: Reuters
Ažurirano: 13.05.2018. 20:47h

Barselona neće završiti španski šampionat bez poraza - Katalonci su izgubili prvu utakmicu u prvenstvu, treću ove sezone, prvu od 8. aprila prošle godine i serije od 43 meča.

Dogodilo se to na neočekivanom mjestu i neočekivanim rezultatom. U pretposljednjem kolu Primere, savladao ih je Levante u goleadi - 5:4.

Barsa je igrala bez Mesija, i bez najboljeg igrača postigla četiri gola, ali bilo je malo, zbog katastrofalne igre u odbrani.

Levante je odigrao 56 minuta kao u transu, na semaforu je stajalo nestvarnih 5:1.

Mladi napadač iz Gane Emanuel Boateng i Makedonac Enes Bardhi igrali su utakmicu života.

Boateng je upisao het-trik, Bardhi postigao dva gola, a domaćin od 46. do 56. minuta tri puta pogodio gol pored nevjerovatno loše odbrambene postavke šampiona, u kojoj je Jeri Mina bio najslabija tačka.

Kutinjo, strijelac do tada jedinog gola za Barsu, vratio je svoj tim u igru, pogocima u 59. i 64. minutu, a kada je Luis Suares iz penala smanjio na 5:4 sve je bilo moguće...

Mali klub iz predgrađa Valensije je, ipak, sačuvao prvu pobjedu nad Barselonom, u nervoznom finišu, u kome je dodijeljeno pet žutih kartona.

Bonus video: