Đalović potpisao za Rudar

Iako ima 34 godine, Đalović je prošle sezone bio vođa Budućnosti i najzaslužniji je što se titula šampiona nakon pet godina vratila na stadion pod Goricom. Slično će pokušati da uradi sa Rudarom...
84 pregleda 9 komentar(a)
Ažurirano: 24.07.2017. 20:43h

Rudar je u ovom prelaznom roku doveo 15 novih fudbalera, promijenio je gotovo cijeli tim, no najveće pojačanje stiglo je večeras - nekadašnji crnogorski reprezentativac i doskorašnji napadač Budućnosti Radomir Đalović potpisao je jednogodišnji ugovor, objavljeno je na sajtu pljevaljskog kluba.

Iako ima 34 godine, Đalović je prošle sezone bio vođa Budućnosti i najzaslužniji je što se titula šampiona nakon pet godina vratila na stadion pod Goricom.

Slično će pokušati da uradi sa Rudarom...

Trener Budućnosti Dragan Kažić volšebno se odrekao najveće zvijezde u timu u predvečerje mečeva sa Partizanom u 1. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Kažić je Đaloviću namijenio - klupu, a da na njegovom mjestu uopšte nije imao (zvučno) pojačanje.

Na to mu je fudbaler sa 27 nastupa u crnogorskoj reprezentaciji odgovorio da tako "teško može da pomogne i da je bolje da na klupi sjedi neko mlađi".

Uslijedila je suspenzija zbog toga što je Đalović odbio da bude rezerva, Kažić se odrekao iskusnog napadača, koji je uz novčanu kaznu dobio i raskid ugovora.

Za sezonu i po u dresu Budućnosti Đalović je postigao 24 gola u svim takmičenjima.

Galerija

Bonus video: