Dragan Nikezić predsjednik UO FK Mornar

113 pregleda 2 komentar(a)
FK Mornar, Foto: Arhiva "Vijesti"
FK Mornar, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 17.03.2016. 23:35h

Na vanrednoj sjednici Skupštine kluba koja je održana u čertvrtak veče u hotelu „Sidro“, Dragan Nikezić je izabran za novog predsjednika UO FK Mornar.

Prije toga, na sjednici kojom je predsjedavao dr Zoran Srzentić, predsjednik Opštine Bar i predsjednik Skupštine kluba, usvojena je ostavka dosadašnjeg predsjednika UO Mornara i potpredsjednika Skupštine kluba Dušana Raičevića, koji je ostavku obrazložio moralnim razlozima, koji su prije svega vezani za lošu poziciju kluba u ovoj sezoni...

Na taj način u klubu su ekspresno reagovali kako su i obećali i za novog, prvog operativca Mornara, imenovali Dragana Nikezića, bivšeg fudbalera i dugogodišnjeg uspješnog predsjednika ovog kluba iz 90-tih godina kada je Mornar u okvirima tadašnje crnogorske lige važio za jedan od najorganizovanijih ne samo u Crnoj Gori.

Plod takve atmosfere i organizacije barskom klubu je donio i plasman u tadašnju Drugu fudbalsku ligu SR Jugoslavije.

Dragan Nikezić je poznati barski privrednik, fudbalski i sportski radnik, a bio je i član najviših foruma FSCG, FS Jugoslavije, kao Južne fudbalske regije.

U barskom klubu iako su u veoma teškoj situaciji pred početak trećeg kruga šampionata, još uvijek nijesu izgubili nadu u opstanak i nadaju se da u predstojećih 11. kola mogu stići do „baraža“.

Barani već za vikend u okviru 23. kola Telekom lige igraju u gostima protiv Dečića.

Bonus video: