Džek-pot: Vilijan u Anžiju!

Transfer brazilskog reprezentativca Vilijana najveći je u ovom prelaznom roku, a na osnovu igara protiv Juventusa i Čelzija u Ligi šampiona minule jeseni, jasno je i zbog čega
1 komentar(a)
Vilijan, Foto: REUTERS
Vilijan, Foto: REUTERS
Ažurirano: 31.01.2013. 21:41h

Iako je PSŽ napravio medijsku bombu dovođenjem Dejvida Bekama, džek-pot u prelaznom roku izvukao je ruski Anži. Tim iz Mahačkale, koji sa klupe vode Gus Hidink i naš Željko Petrović znao je za koga treba odriješiti kesu - Brazilac Vilijan plaćen je Šahtjoru 35 milona eura!

Iako je Šahtjor još ljetos odbio ponude Čelzija i Totenhema za fenomenalnog vezistu, čije su sjajne igre plasirale “rudare” u nokaut fazu Lige šampiona baš preko prvaka Evrope, Čelzija, na bezobraznu ponudu Anžija nisu ostali imuni.

A nakon što se nisu potvrdila očekivanja da će 24-godišnji Vilijan istrčati u dresu Šahtjora protiv moskovskog CSKA u prijateljskom duelu juče, postalo je jasno da Ukrajinci nisu ostali pri prvobitnom odrečnom odgovoru na milione ruskog kluba.

Transfer brazilskog reprezentativca Vilijana najveći je u ovom prelaznom roku, a na osnovu igara protiv Juventusa i Čelzija u Ligi šampiona minule jeseni, jasno je i zbog čega!

Trener Šahtjora Mirćea Lućesku bio je ljut:

- Umjesto da ostvari snove i zaigra u nekom velikom klubu koji će se stalno sretati sa Barselonom, Realom ili Bajernom, Vilijan je izabrao novac. Očito da je pritisak menadžera i rodbine bio preveliki - kazao je Rumun.

Bonus video: