Gaga Radojičić na korak od Budućnosti

Čelnici podgoričkog kluba u Nikšiću su razgovarali sa popularnim Gagom i postoji velika vjerovatnoća da će bivši trener Sutjeske sjesti na najklimaviju stolicu u crnogorskom fudbalu
199 pregleda 14 komentar(a)
Dragan Radojičić, Foto: Fc-sheriff.com
Dragan Radojičić, Foto: Fc-sheriff.com
Ažurirano: 21.07.2014. 12:42h

Otišao je nakon dvije uzastopne titule sa Sutjeskom i poručio da želi u inostranstvo. Lako je, ipak, moguće da ostane u Crnoj Gori, i to u njenom glavnom gradu - kako „Vijesti” saznaju, Dragan Radojičić je na pragu Budućnosti!

Čelnici podgoričkog kluba juče su u Nikšiću razgovarali sa popularnim Gagom i postoji velika vjerovatnoća da će bivši trener Vojvodine, Novog Sada, Rudara i Sutjeske sjesti na najklimaviju stolicu u crnogorskom fudbalu.

Sve će biti poznato nakon revanš meča 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, u kojem Budućnost gostuje Omoniji. Bio bi to povratak Radojičića na stadion pod Goricom, jer je u sezoni 1997/1998. igrao za „plave”.

Duel na Kipru tako će vjerovatno biti posljednji na klupi najvećeg crnogorskog kluba za Gorana Perišića, koji je naslijedio Nenada Vukčevića nakon neočekivane ostavke...

Bonus video: