Grof Božović kandidat za trenera Ahmata - Vijesti.me
CRNOGORSKI TRENER NA METI TIMA IZ GROZNOG

Grof Božović kandidat za trenera Ahmata

Tim iz Čečenije je poslije šest kola na devetom mjestu na tabeli sa sedam bodova - upisao je dvije pobjede, tri poraza i remi.

grof božović
grof božović (Foto: arsenaltula.ru)

Četiri mjeseca nakon što je napustio klupu Arsenala iz Tule, Miodrag Grof Božović bi mogao da se vrati u rusku Premijer ligu.

Tako makar javlja specijalizovani portal "Sport ekspres" i navodi da je crnogorski trener jedan od kandidata za klupu Ahmata iz Groznog.

Ahmat, bivši Terek, smijenio je u nedjelju trenera Igora Ledjahova, a navodno su opcije da ga naslijede Božović i domaći stručnjak Rašid Rahimov (koji je vodio Ahmat od 2013. do 2017).

Tim iz Čečenije je poslije šest kola na devetom mjestu na tabeli sa sedam bodova - upisao je dvije pobjede, tri poraza i remi.

Božović nema klub od kada je u maju otišao iz Tule, u jednom trenutku se pominjalo da bi mogao da preuzme Zenit (nakon odlaska Roberta Manćinija, prije nego je promovisan Sergej Semak), a imao je i ponude iz arapskih zemalja.

Grof je odavno stekao poštovanje u ruskom fudbalu, a prije Arsenala je trenirao u dva navrata Amkar iz Perma, Rostov, kao i FK Moskvu, Dinamo i Lokomotivu.

Na klupi Rostova Božović je osvojio Kup 2014. godine, a prošle sezone je Arsenal vodio do sedme pozicije.