Hadžiosmanović objavio spisak za turnir u Bugarskoj - Vijesti.me
ŽENSKA OMLADINSKA REPREZENTACIJA

Hadžiosmanović objavio spisak za turnir u Bugarskoj

Na turniru od 24. do 29. maja u Varni, osim crnogorske i selekcije domaćina, nastupiće i reprezentacije Hrvatske, Moldavije i Rumunije.

Ženska omladinska fudbalska reprezentacija
Ženska omladinska fudbalska reprezentacija (Foto: fscg.me)

Selektor ženske omladinske fudbalske reprezentacije Crne Gore Derviš Hadžiosmanović objavio je spisak igračica koje će nastupiti na UEFA razvojnom turniru koji se održava u Bugarskoj.

Na turniru od 24. do 29. maja u Varni, osim crnogorske i selekcije domaćina, nastupiće i reprezentacije Hrvatske, Moldavije i Rumunije.

Selektor Hadžiomasnović za turnir u Bugarskoj pozvao je 20 igračica – golmani: Milica Knežević (Mladost 2015), Ivana Čabarkapa (Breznica); odbrana: Tamara Tošić, Biljana Lončar (Breznica), Jovana Vlahović, Vasilisa Nikolić, Andrea Ivanović, Maja Šaranović (Ekonomist), Kasandra Moračanin, Aleksandra Popović (Mladost 2015); vezni red: Jovana Golović, Jelena Vujadinović (Ekonomist), Ana Novović,Danka Topalović (Breznica); napad: Andea Vučić, Tamara Tripković (Ekonomist), Jovana Brašnjo, Biljan Vraneš (Breznica), Tamara Čogurić (Mladost 2015) i Jasmin Rehštajner (Mančvilen, Švajcarska).

Raspored turnira

24.05.2017.
Bugarska – Rumunija 
Hrvatska – Crna Gora

25.05.2017. 
Bugarska – Crna Gora 
Hrvatska – Moldavija 

27.05.2017. 
Moldavija – Rumunija 
Bugarska – Hrvatska 

28.05.2017.
Crna Gora – Moldavija 
Rumunija – Hrvatska 

29.05.2017.
Bugarska – Moladavija 
Crna Gora – Rumunija