Iskra bez gola skoro 400 minuta

Cijeli meč domaćin je napadao, napadi su uglavom išli preko raspoloženog Karaklajića, no pravih šansi pred golom Petrovčana nije bilo. Ostalo je 0:0
62 pregleda 0 komentar(a)
Stefan Popović, Foto: Savo Prelević
Stefan Popović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 28.10.2017. 20:16h

Iskra je 30. septembra savladala Dečić sa 4:1, Bogdan Milić je dao tri gola, bila je to napadačka rapsodija, činilo se da su Danilovgrađani našli pravu formu.

No, upravo od tog meča, četa Jovana Stankovića četiri meča zaredom nije pogodila protivničku mrežu (398 minuta).

Bod sa stadiona „Braća Velašević” odnio je posljednjeplasirani i takođe neefikasni Petrovac, koji na tri posljednja meča nije postigao gol.

"Željeli smo pobjedu, bacili sve karte na napad, igrali i sa dva špica, ali se Petrovac pokazao kao čvrst protivnik. Ne igramo kako očekujemo, ali idemo dalje, ne smijemo da pognemo glavu", kazao je Srđan Nikić, pomoćni trener Iskre.

Cijeli meč domaćin je napadao, napadi su uglavom išli preko raspoloženog Karaklajića, no pravih šansi pred golom Petrovčana nije bilo.

Argentinac Havijer Bajk imao je najopasnije pokušaje - u prvom poluvremenu mu je odbranio Popović, u drugom je lopta prohujala pored stative.

"Iskontrolisali smo napade Iskre i osvojili bod koji nam puno znači. Nadam se da ćemo uskoro krenuti i sa pobjedama", kazao je Stefan Popović, golman Petrovca.

Iskra - Petrovac 0:0

Danilovgrad - Stadion „Braća Velašević”. Gledalaca: 200. Sudija: Dragan Mijušković (Nikšić). Žuti kartoni: Blažić (Iskra), Redžović, Vujović (Petrovac).

Iskra: Blažić, Pejović, Karaklajić, Milić (57. Perutović), Drinčić, Petrović, Bulajić, Hadžanović (76. Burzanović), Bajk, Sekulović, Kukuličić (66. Gazivoda).

Petrovac: Popović, Savović, Redžović, Vujović, Mandić, Kacić, Mikijelj, Bulatović, Muharemović, Boričić (81. Nišikava), Đorđević.

Bonus video: