Ivan Fatić stiže u Crvenu zvezdu

Fatić možda u Zvezdu dolazi kao štoper, ali to nije jedina pozicija koju može da pokrije, jer je u reprezentaciji (i seniorskoj i mladoj), kao i u Interu, igrao i zadnjeg veznog i lijevog beka
55 pregleda 3 komentar(a)
Ivan Fatić, Foto: Savo Prelević
Ivan Fatić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 23.06.2013. 18:01h

Nakon nekoliko sezona lutanja po Italiji, šetnje od Serije A do Serije B Ivan Fatić je na dobrom putu da se skrasi - za nekadašnjeg crnogorskog reprezentativca interesovanje je pokazala Crvena zvezda.

Bio bi to, ustvari, Fatićev povratak na Marakanu jer je prošao mlađe selekcije beogradskog kluba, prije nego što je otišao na Apenine.

Vijest o mogućem povratku 24-godišnjeg Pljevljaka među „crveno-bijele” objavili su gotovo svi beogradski mediji, a "sportal.rs" se i pozvao na više izvora bliskih klubu.

Fatić u Zvezdu dolazi kao štoper, ali to nije jedina pozicija koju može da pokrije, jer je u reprezentaciji (i seniorskoj i mladoj), kao i u Interu, igrao i zadnjeg veznog i lijevog beka.

Fatić je bio član Intera od 2007. do 2009, kao igrač milanskog kluba je igrao na pozajmicama u Vićenci i Salernitani. On je kasnije nastupao za Đenovu i Kjevo, ali ni tamo nije bio standardan pa je pozajmljivan Ćezeni, Empoliju, Veroni i Lećeu...

Inače, Zvezda je juče promovisala novog trenera. U pitanju je bivši selektor Slovenije Slaviša Stojanović, ali nije poznato da li je isključivo on zahtijevao da se dovede Fatić.

Fatić je za crnogorsku reprezentaciju odigrao šest utakmica.

Bonus video: