Jovetić napada Bufona u Kini: PSŽ i Monako za prvi trofej

Jovetić je prošle sezone, zbog povreda, imao skromnu minutažu (15 mečeva u prvenstvu, 750 minuta), ali ju je maksimalno iskoristio i postigao deset golova (osam u šampionatu i dva u Kupu)
1 komentar(a)
Stevan jovetić, Foto: Asmonaco.com
Stevan jovetić, Foto: Asmonaco.com
Ažurirano: 03.08.2018. 20:20h

Pari sen Žermen i Monako odigraće sjutra u kineskom Šenženu meč Super kupa Francuske.

Izostaće najveće zvijezde - Brazilci Nejmar, Tijago Silva i Markinjoš počeli su da treniraju prije nekoliko dana ("nećemo rizikovati ništa", poručio je Tomas Tuhel), kao i Kavani, dok je Mbape još na odmoru, na drugoj strani nema Falkaa, Subašića i Golovina.

Biće, međutim, to zvanični debi Đanluiđija Bufona na golu PSŽ-a, nakon što je poslije 17 godina napustio Juventus, kao i trenera Tuhela, koji je naslijedio Unaija Emerija.

U startnoj postavi najjačeg francuskog tima biće sigurno, od standardnih prvotimaca, Di Marija, Kurzava Lo Selso i Verati...

Duel u Kini je šansa i za Stevana Jovetića, koji bi, prema najavama, trebalo da se nađe u startnoj postavi "kneževa", u napadu uz Keitu Baldea i Ronija Lopesa.

Jovetić je prošle sezone, zbog povreda, imao skromnu minutažu (15 mečeva u prvenstvu, 750 minuta), ali ju je maksimalno iskoristio i postigao deset golova (osam u šampionatu i dva u Kupu).

Monako je i ovog ljeta prodavao najbolje i najskuplje igrače - Fabinjo je pošao u Liverpul, a Lemar u Atletiko Madrid, tako da trener Leonardo Žardim kreće u novi projekat.

Meč u Šenženu igra se od 14 sati po našem vremenu.

Bonus video: