Karta za Real - PSŽ na crnom tržištu iznosi i 24 hiljade eura

U jagmi za ulaznicama se javljaju i problemi, pa su se već pojavile i ponude za preprodaju, a cijena na tržištu iznosi i do nevjerovatnih 24 hiljade eura
5 komentar(a)
Santjago Bernabeu, Foto: Beta-AP
Santjago Bernabeu, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 02.02.2018. 21:14h

Fudbaleri Reala 14. februara igraju prvu od dvije utakmice za spas sezone - dočekuju PSŽ u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

Nakon što je titula u Primeri već izgubljena, a četvrtfinale bio krajnji domet u Kupu Kralja, rana eliminacija iz elitnog takmičenja označila bi krah aktuelnog šampiona Evrope i Španije.

Kako su javili španski mediji, dolazak moćnog tima iz Pariza izaziva ogromno interesovanje "merengesa", pa su ulaznice prvu utakmicu rasprodae za 36 minuta, putem on-line prodaje.

Međutim, u jagmi za ulaznicama se javljaju i problemi, pa su se već pojavile i ponude za preprodaju, a cijena na tržištu iznosi i do nevjerovatnih 24 hiljade eura!

Iz Reala, međutim, poručuju da imaju rješenje za švercere.

Svaki navijač moraće da poaže ulaznicu na mobilnom telefonu, jer su karte koje su kupljene on-line primljene preko aplikacije.

Samo sa takvom ulaznicom, na kojoj je vidljiva regularna cijena, biće moguć ulaz na stadion, a karte neće moći da se printaju.

Bonus video: