Lešnjak: Neće ni Budućnosti biti lako

„Koliko vrijedi, Budućnost je pokazala dosadašnjim rezultatima. Međutim, ni Podgoričanima neće biti lako jer imamo i mi kvalitet i siguran sam da možemo pronaći način da im se dostojno i ravnopravno suprotstavimo", kaže trener Rudara
83 pregleda 0 komentar(a)
Milan Lešnjak Rudar, Foto: Boris Pejović
Milan Lešnjak Rudar, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 04.03.2017. 10:06h

Tek je treće proljećno kolo, a pred Pljevljacima je već imperativ pobjede. I to protiv najtežeg mogućeg rivala i lidera koji trenutno, u odnocu na Rudar, ima ogromna 24 boda viška.

S druge strane, ono što jedino može malo da utješi izabranike Milana Lešnjaka je činjenica da im Budućnost kao protivnik „leži“ što je potvrđeno i jesenas pod Goricom gdje su im nanijeli prvi i za sada jedini poraz.

Međutim, od stare slave se ne živi, a surova realnost kaže da su ovog puta gosti favoriti i da će „rudari“ morati da pruže mnogo, mnogo više nego u dva startna meča, ne bi li prekinuli mini seriju poraza i ponovo najavili kandidaturu za preseljenje u gornji dio tabele.

Strateg Rudara vjeruje da kvalitet njegove ekipe i dobar rad na pripremama konačno moraju doći do izražaja:

„Koliko vrijedi, Budućnost je pokazala dosadašnjim rezultatima. Radi se zaista o odličnoj ekipi, uigranoj, efikasnoj, uvijek su napadački orijentisani, lako stvaraju šanse, imaju sjajnog Đalovića pa je jasno da nas čeka izuzetno težak zadatak. Međutim, ni Podgoričanima neće biti lako jer imamo i mi kvalitet i siguran sam da možemo pronaći način da im se dostojno i ravnopravno suprotstavimo".

Ruda i Budućnost igraju danas u 14.30 časova, a u istom terminu igraju se još četiri meča 20. kola Telekom 1. CFL.

"Proteklih dana smo se malo bolje i upoznali i potrudili da otklonimo neke nedostatke. Pošto ni motivacije neće faliti, a igramo i pred našim navijačima, imamo pravo da se nadamo povoljnom ishodu”, kaže Lešnjak uoči derbija i trenerskog debija pod Golubinjom.

Bonus video: