Lovćen želi bijeg sa začelja

"Mi želimo da se nadigravamo, ali i da dođemo do pozitivnog rezultata, odnosno da zabilježimo pobjedu. Borimo se da ostanemo na trećem mjestu", rekao je Rade Vešović, trener Zete.
0 komentar(a)
Cetinjani, Foto: Arhiva "Vijesti"
Cetinjani, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 10.03.2011. 08:50h

Fudbaleri Lovćena nastavljaju takmičenje u T-Com Prvoj ligi Crne Gore sa posljednjeg mjesta na tabeli, a već u prvoj proljećnoj utakmici očekuje ih duel sa nimalo lakom Zetom. Trener Cetinjana Radovan Kavaja pokušaće da sa igračima koje ima na raspolaganju, te sa pristiglim pojačanjima sačuva prvoligaški status Lovćena.

"Imamo imperativ pobjede u svakom meču - i kući i na strani. Nema sumnje da je Zeta kvalitetna ekipa koju moramo da poštujemo. I njihov položaj na tabeli, treće mjesto koje dijele sa Mogrenom najbolje govori o kakvom se rivalu radi. Mi smo, međutim, vrijedno radili, tako da smo maksimalno spremni za predstojeće izazove. Teren neće biti idealan, ali ćemo se potruditi da pobijedimo i popravimo bodovni saldo", kazao je Kavaja.

Zeta će bitku za plasman na evroscenu nastaviti u nepromijenjenom sastavu u odnosu na jesenji dio, jer mimo svih očekivanja ekipa iz Golubovaca ove zime nije prodala nijednog fudbalera...

"Očekujem da ćemo pokazati ono što smo radili u protekla dva mjeseca. Igrači i mi u stručnom štabu željno smo čekali početak prvenstva. Lovćen se pojačao - naš rival vodiće grčevitu borbu za opstanak, domaćin se nada pobjedi... Mi želimo da se nadigravamo, ali i da dođemo do pozitivnog rezultata, odnosno da zabilježimo pobjedu. Borimo se da ostanemo na trećem mjestu", rekao je Rade Vešović, trener Zete.

Ekipa iz Golubovaca ne može da računa na vezistu Zariju Peličića, koji ima parne kartone.

Lovćen - Zeta

Cetinje - Stadion na “Obilića poljani”. Sudija: Pavle Radovanović (Podgorica). Pomoćnici: Veselin Đuranović (Podgorica), Miloš Asović (Berane). Početak u 14.30 časova.

Lovćen (4-4-2): Vujović - Martinović, Ćetković, Lakić, Mirković - Sekulić, Bondžić, Petrović, Pejaković - Radović, Perutović.

Zeta (4-4-2): Ivanović - M. M. Radulović, Kaluđerović, M. B. Radulović, Novović - Došljak, Zlatičanin, Burzanović, Božović - Boljević, Korać.

Bonus video: