Mladost dovela Kokota i Tomanovića

Kokot stiže iz sarajevskog Željezničara i igra na poziciji lijevog krila, vezista Tomanović nosio je dres Inđije
0 komentar(a)
Kokot, Foto: Oslobođenje
Kokot, Foto: Oslobođenje
Ažurirano: 09.01.2016. 20:16h

Dva pojačanja Mladosti u jednom danu - novi članovi lidera CFL-a su 30-godišnji Zoran Kokot, doskorašnje krilo sarajevskog Željezničara, te 26-godišnji vezista Saša Tomanović, koji je igrao u Srbiji, u dresu Inđije.

Podgoričani su prethodno dolaskom Glavana našli zamjenu za povrijeđenog Igora Radusinovića, na putu su da pronađu alternative za Dušana Lagatora i Damira Kojaševića, koji su otišli u Čukarički, odnosno Vardar.

Podgoričanima je potreban i napadač. Pregovori sa nekadašnjim članom Ivanom Vukovićem, koji je jesenas trenirao sa ekipom Mladosti, ne idu baš željenim tokom, pa je izvjesno da će glavni favorit za titulu tražiti novo rješenje.

Kokot igra po lijevoj strani, a opasan je i za protivnički gol, jer često pogađa mrežu. Osim Željezničara, igrao je za belgijski Beveren, iranski Gol Gohar, kao i za Slaviju iz Sarajeva.

Tomanović je izrazito visok (191 cm) i u dosadašnjoj karijeri igrao je još za Mladost iz Apatina i Radnički iz Sombora. Vidjeće se da li će biti pojačanje...

Trener Nikola Rakojević u ponedjeljak će izvršiti prozivku, čime će početi pripreme za nastavak sezone. Prethodno, konkurenciju su pojačali i defanzivac Đorđe Đikanović i vezista Aleksandar Šćekić.

Mladost je prvi dio sezone završila sa devet bodova prednosti u odnosu na Rudar i ima veliku šansu da osvoji prvu titulu.

Bonus video: