Modrić: Mi smo fudbalska dinastija; Henderson: Dobijamo i gubimo kao tim

"Ovo je nevjerovatno, ovo je istorijski uspjeh. Mislim da niko ne može da ponovo ovo u bliskoj budućnosti. Dva puta je bilo nevjerovatno, treći put - to je za istoriju", kazao je Modrić
0 komentar(a)
Finale Lige šampiona, Foto: Reuters
Finale Lige šampiona, Foto: Reuters
Ažurirano: 26.05.2018. 21:52h

Svi uspjesi Reala posljednjih godina vezani su i za Luku Modrića, jednog od najboljih veznih igrača današnjice i najtrofejnijeg fudbalera sa eks-Ju prostora.

"Ovo je nevjerovatno, ovo je istorijski uspjeh. Mislim da niko ne može da ponovo ovo u bliskoj budućnosti. Dva puta je bilo nevjerovatno, treći put - to je za istoriju", kazao je Modrić.

Hrvatski as je otkrio kako su se on i njegovi saigrači motivisali za meč u Kijevu.

"Gledali smo juče film o košarkaškim timovima - Bulsima, Lejkersima i Bostonu, koji su osvajali NBA ligu tri ili četiri puta zaredom. To su bile dinastije, tako su ih zvali. Mi smo sada fudbalska dinastija. Možda izgleda lako, ali iza nas je naporan, svakodnevni rad. Mislim da niko neće uraditi to što je uradila ova generacija", kazao je Modrić.

Kapiten Liverpula Džordan Henderson bio je utučen, ali i realan.

"Nismo bili dovoljno dobri, ali ponosan sam na sve što smo uradili ove sezone. Idemo dalje, osjećaćemo bol i tugu, ali čekaju nas nove obaveze i izazovi", kazao je Henderson i posebno naglasio:

"Greške Lorija Karijusa se dogode, nema krivca za poraz. Pobjeđivali smo i gubili kao tim".

Bonus video: