Mornar pred imperativom pobjede

Moramo osvojiti sva tri boda i igru ćemo podrediti tom cilju", naglasio je šef struke Mornara Boris Ljutica.
0 komentar(a)
Boris Ljutica, Foto: Www.sportbar.me
Boris Ljutica, Foto: Www.sportbar.me
Ažurirano: 07.05.2011. 08:28h

Veliki bod osvojenom u prethodnom kolu u Pljevljima dobiće pravu vrijednost za Barane samo u slučaju da na svom terenu savladaju tradicionalno neugodnog rivala - ekipu Grblja. Sve snage u taboru Borisa Ljutice su mobilisane i podređene primarnom cilju u završnici šampionata, opstanku u eliti. Domaći teren, ekipa lišena kadrovskih problema, i motiv koji niko ne dovodi u pitanje, nameću rezultatski imperativ.

"Gosti su u prethodnom kolu ostvarili možda i najvažniji trijumf ove sezone. Mi smo odigrali, čvrsto, hrabro i borbeno i stigli do važnog boda. Međutim, on neće imati svoju pravu i realnu vrijednost ukoliko u meču sa odličnom ekipom Grblja ne uknjižimo trijumf na domaćem terenu. Svi su spremni, u tim se vraća i vezista Kasapi, nemamo kažnjenih igrača, a očekujem i veliku podršku sa tribina „Topolice“. Moramo osvojiti sva tri boda i igru ćemo podrediti tom cilju", naglasio je šef struke Mornara Boris Ljutica.

Pobjeda nad ekipom Lovćena gotovo da je potvrdila timu iz Radanovića prvoligaški status, ali nastavak uspješne serije i dalje je imperativ.

U Grblju ništa ne žele da prepuste slučaju, pa, stoga, današnji meč u Baru doživljavaju krajnje ozbiljno. Njihova razmišljanja su, shodno minulim uspjesima, usmjerena ka osvajanju novih bodova, i pored toga što ističu da je pred njima težak zadatak.

"Pobjedom u prošlom kolu napravili smo značajan iskorak, međutim, nije još ništa odlučeno. Imamo obavezu, stoga, da pružimo dobru partiju i da, disciplinovanim izdanjem, izborimo i definitivan status u prvoligaškom društvu. U Baru, naravno, treba očekivati težak meč, ali i pored evidentnog umora mojih igrača, nadam se uspjehu", istakao je Dragan Radojičić, trener Grblja.

Bonus video: