Mornar spreman za gostovanje Rudaru

Nakon sjajne serije od četiri utakmice bez poraza u kojoj su izabranici Borisa Lutice uknjižili 13 bodova, u dva prethodna meča ostali su kratkih rukava
0 komentar(a)
Mornar, Foto: Anto BAKOVIĆ
Mornar, Foto: Anto BAKOVIĆ
Ažurirano: 03.05.2011. 12:45h

Poraz na domaćem terenu od Lovćena dodatno je zakomplikovao situaciju u kojoj se nalazi Mornar.

Nakon sjajne serije od četiri utakmice bez poraza u kojoj su izabranici Borisa Lutice uknjižili 13 bodova, u dva prethodna meča ostali su kratkih rukava. Finiš sezone ne donosi spokoj kojem su se svi u taboru barskog prvoligaša nadali, a naredno gostovanje još uvijek aktuelnom šampionu ne dolazi u pravo vrijeme.

U tim se vraća Jovović, a osim odsustva Kasapija, u Mornaru nema drugih kadrovskih problema.

- Kvalitet je ove sezone izjednačen, a nekada vam ni nekoliko dobrih rezultata ne može garantovati sigurno ostvarenje cilja. Očekuje nas teško gostovanje. Rudar je ekipa čije su misli okrenute ka finalnom meču Kupa, ali do tog duela ima još dosta. O njihovom kvalitetu je izlišno govoriti. Sigurno je da su nama bodovi važniji nego njima, ali i njihova računica je jasna. Bez opuštanja u finišu, što bolji plasman na kraju i podizanje nivoa forme ekipe za najvažnije iskušenje ove godine. Željni smo nadigravanja i pozitivnog rezultata - istakao je kapiten Mornara Zoran Vuković.

Bonus video: