Možda se najavi novi jesenji prvak

Dva tima su uoči međusobnog sudara sama na vrhu tabele, sa po četiri pobjede i jednim remijem iz prethodnih pet kola. Odvaja ih samo gol-razlika, koja je na strani Budvana za dva gola
56 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 15.09.2013. 09:23h

Mogren protiv Čelika, sudar vodećih timova danas na Lugovima u 16 časova, uz TV prenos.

Dva tima su uoči međusobnog sudara sama na vrhu tabele, sa po četiri pobjede i jednim remijem iz prethodnih pet kola.

Odvaja ih samo gol-razlika, koja je na strani Budvana za dva gola.

Iako je tek 6. kolo, možda duel u Budvi najavi i jesenjeg prvaka...

"Možda je prerano za bilo kakve odluke, ali se definitivno sastaju dva tima koja su najviše pokazala do sada, možda i dvije najkvalitetnije ekipe u ligi", kaže Goran Burzanović, vezista Mogrena.

Izabranici Brana Milačića već su dobili dva derbija (Grbalj u gostima i Budućnost kod kuće), te još dva teška meča (Lovćen na Cetinju i Zetu na Lugovima).

Danas bi definitivno mogli da pokažu da su najozbiljniji kandidati za titulu.

"Čelik je opasan, što su pokazali rezultatima do sada. Ipak, mi smo favoriti, pa makar blagi, jer igramo na domaćem terenu. Podatak da se igra derbi, prvi protiv drugog, neće ništa mijenjati u našoj igri, igraćemo ofanzivno kao i na svakom meču do sada", kaže Burzanović.

Nikšićani, s druge strane, u dobrom raspoloženju stižu na megdan Mogrenu.

Kažu da su pauzu u prvenstvu dobro iskoristili, ali ulogu favorita ipak prepuštaju domaćinu.

"Budvani su oformili dobru ekipu. Iz kola u kolo su podizali formu i bilježili dobre rezultate. Po svemu sudeći biće najozbiljni kandidat za visok plasman. Očekujem da će utakmica obilovati neizvjesnošću i da će publika gledati dobar fudbal. Nama je otežavajuća okolnost to što imamo problema sa sastavom, ali sam uvjeren da imamo dostojne zamjene i da ćemo to dokazati na terenu. Najvažnije je da vjerujemo u pozitivan ishod, a to je u ovom trenutku sve osim poraza", rekao je Slavoljub Bubanja, trener Čelika.

Zbog kartona meč će propustiti Ivan Ivanović i Vasilije Jovović, dok je zbog povrede ramena neizvjestan nastup Ahmeda Mujdragića.

Mogren - Čelik

Budva - Stadion “Lugovi”. Sudija: Jovan Kaluđerović (Cetinje). Pomoćnici: Danijel Dević (Bar) i Dejan Pajović (Cetinje). Početak u 16 časova (TV prenos).

Mogren (4-4-2): Todorović - Golubović, Kapisoda, Milović, Pejović - Lagator, Burzanović, Marković, Đurišić - N. Vujović, G. Vujović.

Čelik (4-4-2): Aković - Krstevski, Mujdragić, Vuković, Bulatović - Adrović, Brnović, Zorić, Prtenjak - Đalac, Račić.

Galerija

Bonus video: