Na uloženu funtu za povratak Fergusona dobijaš sedmostruko

Iako je Ferguson rekao da je njegovo povlačenje definitivno zbogom fudbalu, čelnici kladionice su se, ipak, odlučili za ovaj potez
0 komentar(a)
Aleks Ferguson, Foto: Reuters
Aleks Ferguson, Foto: Reuters
Ažurirano: 01.11.2013. 21:09h

Jedan od sponzora Mančester junajteda, kladionica Bwin, izazvao je pravu pometnju u klubu kada su na tržište izbacili kvotu o mogućem povratku Aleksa Fergusona na klupu ”crvenih đavola” od početka naredne sezone, prenosi “Telegraf”.

Bwin, koji je zvanični partner šampiona za igranje i klađenje, ponudio je svojim korisnicima kvotu od 6,50 da će se Fergi, poslije samo godinu dana, vratiti na mjesto uspjeha.

U Junajtedu su blago iznenađeni ovom odlukom sponzorske firme i istakli su da je njihov potez potpuno ”neodgovarajući”.

Iako je Ferguson rekao da je njegovo povlačenje definitivno zbogom fudbalu, čelnici kladionice su se, ipak, odlučili za ovaj potez.

“Nikada ne znaš šta će se dogoditi u fudbalu i zbog toga u našoj narednoj listi izlazi opcija na klađenje o povratku Fergusona”, rekao je zvanični potparol kladionice.

Inače, Bwin je trenutno u drugoj godini ugovora sa ”đavolima”, a zanimljivo je da je saradnja ozvaničena upravo u momentu dok je Fergi i dalje sjedio na klupi Mančester junajteda.

Bonus video: