Najskuplji promašaj u istoriji kluba: Do kada će Barsa čekati Dembelea

Mladi Francuz došao je ljetos iz Dortmunda, kao zamjena za Nejmara, za 120 miliona eura, koji uz bonuse mogu da porastu do 150
4 komentar(a)
dembele, Foto: Reuters
dembele, Foto: Reuters
Ažurirano: 05.03.2018. 15:12h

Čelnike Barselone i stručni štab sve više brine učinak Osmana Dembele, drugog najskupljeg igrača u istoriji kluba, pišu španski mediji.

Kako javlja "Kadena ser", više je razloga za nezadovoljstvo - od njegovih igara, preko serije povreda, pa čak i do načina ishrane, njegovog neprilagođavanja sredini i povučenosti.

Mladi Francuz došao je ljetos iz Dortmunda, kao zamjena za Nejmara, za 120 miliona eura, koji uz bonuse mogu da porastu do 150.

On je, međutim, zbog povreda odigrao samo deset mečeva, još čeka na prvi gol, a očigledno je da se na terenu nije uklopio sa saigračima, te da djeluje stegnuto, a ponekad i izgubljeno. Derbi sa Atletikom, Dembele je juče presjedio na klupi...

Do sada su mladost (20 godina) i neiskustvo bili logično objašnjenje za njegove probleme, na povrede, takođe, niko ne može da utiče, ali je pitanje šta će biti na kraju sezone i kakva će biti njegova sudbina, posebno ako se realizuje transfer Antoana Grizmana.

Kako navodi "Kadena ser", Barsa je nezadovoljna i sa Lukasom Dinjom i Andreom Gomešom.

Bonus video: