Partizanu Kup, Vojvodina napustila teren!

Fudbaleri Vojvodine napustili su teren kod vođstva 2:1 za protivnika, revoltirani serijom spornih sudijskih odluka koje su išle u korist beogradskog tima. Prekid se dogodio u 83. minutu
0 komentar(a)
Ažurirano: 11.05.2011. 21:29h

Fudbaleri Partizana osvojili su Kup Srbije, nakon velikog skandala koji se večeras odigrao na stadionu Crvene zvezde u Beogradu.

Fudbaleri Vojvodine su, naime, napustili teren kod vođstva 2:1 za protivnika, revoltirani serijom spornih sudijskih odluka koje su išle u korist beogradskog tima. Prekid se dogodio u 83. minutu.

Sudija Veselinović iz Valjeva sačekao je 15 minuta, a onda prema pravilima odsvirao kraj utakmice nakon čega je kapitenu Partizana Mladenu Krstajiću u sumornoj atmosferi uručen pobjednički pehar.

Partizan je poveo u 16. minutu, nakon što je Tejgo nakon prekida i gužve u šesnaestercu pogodio mrežu Brkića. Novosađani su izjednačili u 66. minutu, golom Mojsova, nakon čega je počela prava drama na terenu.

U 70. minutu sudija Veselinović je dosudio sporan penal za Partizan, nakon navodnog faula Mojsova nad Tejgom, a Vukić je uz burne proteste novosadskih fudbalera pogodio na 2:1.

U 79. minutu opet je Mojsov bio u centru pažnje, drugi put je pogodio mrežu Stojkovića, ali je slavlje fudbalera Vojvodine opet prekinuo sudija, dosudivši krajnje diskutabilan faul.

Samo dva minuta kasnije fudbaleri Vojvodine tražili su penal, nakon navodnog prekršaja Tejga nad Trajkovićem, ali se Veselinović nije oglasio. Tada je nastao opšti haos na terenu, koji je prekinuo trener Vojvodine Zoran Milinković, povukavši ekipu sa terena.

Početak meča je, inače, kasnio 25 minuta, jer gazda Vojvodine Ratko Butorović nije dao svojim fudbalerima da izađu na teren dok svi navijači Vojvodine ne zauzmu svoja mjesta na tribinama.

Galerija

Bonus video: