Pejaković i Kaluđerović se vratili kući

Lovćen je pretposljednji na tabeli Prve crnogorske lige sa 16 bodova, u zoni baraža je i ima sedam bodova više od posljednjeplasiranog Mornara, dok za Rudarom i Iskrom zaostaje šest
970 pregleda 0 komentar(a)
Povratak u matični klub: Andrija Kaluđerović
Povratak u matični klub: Andrija Kaluđerović
Ažurirano: 08.01.2019. 19:46h

Povratnici Ivan Pejaković i Andrija Kaluđerović nova su pojačanja Lovćena.

Oba igrača prve fudbalske korake napravili su upravo u klubu sa Cetinja.

Ivan Pejaković dolazi iz Rudara, a izrazio je zadovoljstvo što se vratio u matični klub.

- Nakon šest godina ponovo sam se vratio u klub u koji sam ponikao. Sa Upravom sam se lako dogovorio i prihvatio sam planove u narednom periodu. Nadam se da ćemo ispuniti cilj, ostati u društvu najboljih i probati da napadnemo Kup. Siguran sam da ćemo se dobro spremiti i da ćemo biti jak protivnik svima u ligi. Takođe, nadam se da ću pružati dobre partije i da ću opravdati očekivanja. – istakao je 26-godišnji Pejaković za zvanični sajt Lovćena.

Pejaković je u karijeri još nastupao za OFK Petrovac, Budućnost i Kom.

Andrija Kaluđerović se nakon raskinutog ugovora sa Grbljom pridružio Lovćenu.

- Srećan sam zbog povratka u matični klub. Daću sve od sebe kako bih pomogao timu da ispuni zacrtane ciljeve. – kazao je 25-godišnji Kaluđerović, koji je tokom karijere, između ostalih, igrao za Rudar, Mladost i norveški Henefos.

Lovćen je pretposljednji na tabeli Prve crnogorske lige sa 16 bodova, u zoni baraža je i ima sedam bodova više od posljednjeplasiranog Mornara, dok za Rudarom i Iskrom zaostaje šest.

Bonus video: