Slaven Bilić: Tri godine čekamo osvetu

"Sjećam se dobro, igrači su nakon tog meča plakali kao mala djeca. Tri godine sanjamo i čekamo osvetu", rekao je selektor Slaven Bilić
0 komentar(a)
Hrvatska, Foto: Beta/AP
Hrvatska, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 13.10.2011. 19:08h

Hrvatska i Turska će da se sastanu u reprizi četvrtfinala Evropskog prvenstva u Austriji i Švajcarskoj. Turci su tada u šokantnom meču slavili nakon produžetaka, a „vatreni” vjeruju da je došlo vrijeme da se naplate dugovi.

"Sjećam se dobro, igrači su nakon tog meča plakali kao mala djeca. Tri godine sanjamo i čekamo osvetu", rekao je selektor Slaven Bilić.Hrvati su dobili šansu da se osvete, ali priznaju da nisu najsrećniji žrijebom.

"Turci su jaki, ali nisu jači od nas. Najzvučniji su protivnik kojeg smo mogli da dobijemo, ali smatram da smo kvalitetniji", istakao je Bilić i pozvao ekipu da dokaže da je „najbolja protiv najjačih”.

"Stalno pričamo da smo najbolji kad je najteže, hajde da to dokažemo na terenu".Selektor Turske Gus Hidink je novinarima nakon žrijeba poslao pomoćnika Oguza Četina."Vidim da mnogi misle da je otežavajuća okolnost za nas što revanš igramo u gostima. Ne bih se složio, prvi meč će da odigra bitnu ulogu", rekao je Četin.

Bonus video: