Stojković potpisao za Minhen 1860

0 komentar(a)
Filip Stojković i Stefan Mugoša, Foto: Www.tsv1860.de
Filip Stojković i Stefan Mugoša, Foto: Www.tsv1860.de
Ažurirano: 10.07.2016. 18:44h

Bio je blizu Crvene zvezde, ali karijeru nastavlja u Njemačkoj - crnogorski reprezentativac Filip Stojković potpisao je Minhen 1860, objavio je klub sa "Alijanc arene".

Stojković se tako pridružio saigraču iz reprezentacije Stefanu Mugoši, a Čukarički će za obeštećenje dobiti 600 hiljada eura, prenose srpski mediji.

"Zadovoljan sam što sam došao u Minhen. Očekuje se da dam sve od sebe i pomognem u ostvarivanju ciljeva. Klub želi da ima bolju sezonu nego što su bile posljednje dvije, stigli su i novi ljudi u upravi i očekivanja su veća. Takođe, moram da kažem da veliku pomoć imam od Stefana Mugoše", rekao je Stojković.

Pored Mugoše, Stojkovića je u Minhenu dočekao i srpski defanzivac Miloš Degenek, pa su sva trojica igrača i pozirala fotoreporterima na predstavljanju novog pojačanja koji je nedavno debitovao za "hrabre sokole".

Minhen je bivši šampion Njemačke (1966. godine), ali je član Druge lige (Cvajte) još od 2005.

"Znamo šta smo dobili sa Filipom. U pitanju je snažan igrač kojeg možemo da koristimo na više pozicija. Posebno nam se dopalo kod njega je što uvijek gleda ka naprijed tokom igre", rekao je sportski direktor "lavova" Tomaš Ajhin.

Bonus video: