Suares: Naučio sam da se kontrolišem

"Promijenio sam se i želim da poboljšam moje ponašanje na terenu, jer znam da sam griješio u prošlosti", rekao je Suares za američki ESPN
0 komentar(a)
Džon Teri i Luis Suares, Foto: Beta/AP
Džon Teri i Luis Suares, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 11.01.2014. 23:18h

Napadač Liverpula Luis Suares rekao je danas da je mnogo radio na samokontroli kako bi smirio svoju narav zbog koje je pravio incidente u prošlosti.

Suares je bio na udaru javnosti zbog simuliranja, sukoba sa navijačima protivničkog tima, namjernim igranjem rukom, ali i incidenta kada je ugrizao fudbalera Čelzija Branislava Ivanovića zbog čega je bio kažnjen sa 10 utakmica neigranja.

"Moja želja, temperament i glad za pobjedom kada sam na terenu je uvijek bila ista i nadam se da će tako i biti, ali sada znam da sve to kontrolišem. Prije oko dvije nedelje pogodio sam stativu, lopta se odbila ka mojoj ruci i htio sam da tako dam gol, ali sam se u posljednjem trenutku predomislio. Da se to desilo prije dvija mjeseca sigurno bih igrao rukom. Promijenio sam se i želim da poboljšam moje ponašanje na terenu, jer znam da sam griješio u prošlosti", rekao je Suares za američki ESPN.

Urugvajski napadač igra u sjanoj formi, a u dosadašnjem dijelu sezone odigrao je 15 utakmica i postigao 20 golova u Premijer ligi.

Bonus video: